ترازوی دیجیتال
ترازو - ترازوی دیجیتال
 
 
چهار شنبه 23 دی 1394برچسب:, :: 15:46 ::  نويسنده : مینا نیکنام

تعمیر باسکول پند مستلزم تعمیرکاران با تجربه و متخصص می باشد لذا برخی از ایرادات باسکول به صورت سطحی بوده و امکان رفع اشکال توسط کاربران برقرار می باشد بنابراین با رعایت برخی نکات می توانید از خرابی باسکول جلوگیری کرده و یا با بهره مندی از راهنمایی های لازم اقدام به تعمیر باسکول نمایید . در صورت نیاز به تعمیرات جزئی باسکول می توانید به قسمت زیر مراجعه نمایید .
از جمله اشکالات احتمالی باسکول را می توان در موارد زیر نام برد :
- باسکول روشن نمی شود :
 کابل برق باسکول و یا فیوز خراب است جهت رفع اشکال ترازو فیوز و یا کلید برق را تعویض نمایید .

- باسکول در حین کار خاموش می شود و یا نمایشگر دستگاه خاموش است :
نوسانات برقی به دستگاه وارد شده است ، سیستم را خاموش کرده و پس از چند لحظه روشن نمایید در صورت بر طرف نشدن مشکل به نمایندگی تعمیر باسکول مراجعه نمایید .

- بر روی نمایشگر باسکول عبارت " ready " نمایش داده می شود :
علت این اختلال ممکن است بر اثر پایین بودن ولتاژ برق ، آسیب دیدن حسگر وزن یا همان لودسل باسکول ، تراز نبودن سینی باسکول و ... باشد جهت رفع ایراد باسکول توصیه می شود پایه های باسکول دیجیتال را تراز کرده و دستگاه را به دور از باد کولر و یا پنکه قرار دهید .

- باسکول پند پس از شمارش معکوس عبارت " ----- " را نمایش می دهد :
ممکن است وزن بیش از حد مجاز بر روی کفه ی باسکول قرار گرفته باشد و یا لودسل باسکول آسیب دیده باشد . جهت رفع اشکال به خدمات پس از فروش باسکول مراجعه کنید .

- باسکول دیجیتال وزن را اشتباه نمایش می دهد :
باسکول تراز نیست و یا مدارات و حسگر وزن آسیب دیده است . پس از تراز کردن باسکول و حل نشدن مشکل به تعمیرگاه باسکول مراجعه کنید .



چهار شنبه 23 دی 1394برچسب:, :: 15:44 ::  نويسنده : مینا نیکنام

رله ی قطع کن ترازو برای اتصال به ترازوی پند مدل RJ٩٠ طراحی شده است ، با اجرای دستور عمل ذکر شده می توان برای ترازو چندین وزن تعیین نمود که ترازو در وزن های ذکر شده توزین را قطع نماید .

دستور العمل تنظیم و کالیبراسیون ترازو RJ٩٠ ( ترازوی استیل پند ) :

    مد تنظیمات خاص :
این مد شامل پارامتری های توزین ، کالیبراسیون و تعداد رله ها است .
    ورود به مد تنظیمات خاص :
 ورود به مد تنظیمات خاص با استفاده از جامپر کالیبره :
ابتدا ترازوی پند را خاموش کنید ، جامپر کالیبره را قرار دهید ، ترازو را روشن نمایید و کلید total را انتخاب نمایید ، بر روی نمایشگر ترازو پیغام setup را نمایش داده و وارد حالت تنظیمات می گردد .
    ورود به مد تنظیمات خاص بدون جامپر کالیبره و با استفاده از نرم افزار calibration٨٦٠٠ :
ابتدا ترازو را خاموش نمایید ، کابل رابط سریال به کامپیوتر و ترازو را ارتباط دهید ، ترازو را مجددا روشن نمایید ، کلید total را فشار دهید ، بر روی نمایشگر ترازو پیغام pand نمایش داده می شود ، ظرف مدت کمتر از ١٠ ثانیه در نرم افزار calibration٨٦٦ دکمه ( ارسال کالیبراسیون ) را انتخاب نمایید ، نرم افزار با نمایش پیغام ( کالیبراسیون انجام شد ) ارسال اطلاعات را تایید می نماید ، ترازو پیغام setup را به نمایش در می آید و وارد حالت تنظیمات می گردد . ( نکته : اگر ارسال اطلاعات در ١٠ ثانیه صورت نپذیرد ، ترازوی دیجیتالی به حالت عملکرد عادی باز می گردد . )
    ورود به مد تنظیمات خاص بدون جامپر کالیبره و با استفاده از دستگاه کدر سریال : ابتدا ترازو را خاموش نمایید ، کابل دستگاه کدر سریال را به پورت سریال ترازو وصل نمایید ، سپس ترازو را روشن کرده و کلید total را انتخاب نمایید ، ترازو پیغام pand را نمایش می دهد و ظرف مدت کمتر از ١٠ ثانیه کلید دستگاه کدر سریال را بزنید ، ترازو پیغام setup را به نمایش در می آورد و وارد حالت تنظیمات می گردد . (نکته : اگر ارسال اطلاعات در ١٠ ثانیه صورت نپذیرد ترازو به عملکرد عادی خود باز می گردد . )
    تنظیمات خاص دستگاه :
تنظیمات خاص شامل سه منو اصلی para ( پارامتر های توزین ) ، calib ( کالیبراسیون ) و periph ( یا همان امکانات جانبی یا رله ) می باشد ، در ابتدا گزینه ی para نمایش داده می شود ، با دکمه clear می توانید از تنظیمات خارج شوید ، جهت دیدن سایز گزینه ها کلید start را انتخاب نموده و پس از مشاهده ی گزینه با استفاده از دکمه ی on/off وارد آن شوید و متناسب با اینکه کدام گزینه را انتخاب کرده اید به روش زیر اقدام نمایید .
    para ( پارامتر های توزین ) :
این منو شامل A.٢ERO ، RAN٠E ، R.RAN٠E و ٢٣R٠.T می شود .
        پارامتر منو RANOE :
مخفف RULT IRAN٠E بوده و تعیین می کند که آیا سیستم ٢ زینه ای فعال باشد یا غیر فعال باشد : مقدار آن می تواند ON فعال و یا OFF غیر فعال می باشد ، در حالت پیش فرض مقدار آن ON ( فعال ) یا OFF ( غیر فعال ) باشد ، در حالت پیش فرض مقدار آن ON است به این معنی که سیستم ٢ زینه ای است ، جهت تغییر آن از دکمه ی START استفاده کنید ، در این حالت سیستم OFF را نمایش می دهد به این معنی که سیستم تک زینه ای است ، در صورت تغییر آن کلید NO/OFF را انتخاب نمایید تا گزینه ذخیره گردد و سیستم وارد قسمت RANOE شود ، اگر از تغییر یا حذف اطلاعات منصرف شده اید با کلید CLEAR از آن خارج شوید ، ترازوی دیجیتال پس از نمایش این پیغام CANCEL وارد قسمت RAN٠E گردد .
        پارامتر RAN٠E :
 در این قسمت می توانید مقادیر ماکزیمم وزن و دقت هر زینه در حالت ٢ زینه ای و ظرفیت و دقت دستگاه در حالت تک زینه ای را وارد نمایید : ابتدا برای وارد شدن به آن کلید ON/OFF را بزنید ، دستگاه CAPI را نمایش می دهد ، در این قسمت اگر حالت تک زینه ای را انتخاب نموده اید باید ظرفیت ترازو را وارد کنید ولی اگر حالت دو زینه ای را انتخاب نموده اید باید ماکزیمم وزن زینه اول را وارد نمایید ، جهت اصلاح عدد که به صورت ٦ رقمی است و هر رقم را با کلید START تغییر می نماید ، با کلید MODE به رقم بعد بروید و در آخر با کلید ON/OFF عدد را ذخیره نمایید ، ترازوی صنعتی با نمایش SAVE آن را ذخیره می نماید ، نمایشگر ترازو DIUI و پس از آن ١ را به نمایش می دهد ، در این قسمت اگر حالت تک زینه ای انتخاب شده باید دقت ترازو را وارد نمایید ولی اگر حالت دو زینه ای را انتخاب نموده اید باید دقت زینه اول را وارد کنید ، با زدن کلید START مقدار دقت افزایش و با زدن دکمه ی MODE کاهش می یابد ، دقت ها ١ ، ٢ ، ٥ ، ١٠ ، ٢٠ ، ٢٥ ، ٥٠ ، ١٠٠ ، ٢٠٠ ، ٢٥٠ ، ٥٠٠ ، ١٠٠٠ ، ٢٠٠٠ می باشد ، جهت انتخاب دقت ترازو کلید START را بزنید و MODE را استفاده نمایید و در نهاید با دکمه ی ON/OFF عدد را ذخیره نمایید ، نمایشگر ترازوی دیجیتال END را ذخیره می نماید ، دو گزینه ی زیر مشروط به انتخاب حالت دو زینه ای نمایش داده می شود ، نمایشگر ترازو دیجیتال CAP٢ را به نمایش در می آورد ، در این قسمت باید ماکزیمم وزن زینه دوم یا همان ظرفیت ترازودر حالت ٢ زینه ای را وارد نمایید ، برای اصلاح عدد که به صورت ٦ رقمی است هر رقم را با کلید START تغییر دهید ، با دکمه ی MODE به رقم بعد بروید و در نهایت با دکمه ی ON/OFF عدد را ذخیره نمایید ، ترازو SAVE را ذخیره می نماید ، نمایشگر ترازو DIU٢ و پس از آن ٢ را به نمایش می دهد ، در این قسمت باید دقت در زینه ی دوم یا همان دقت ترازو در حالت ٢ زینه ای را وارد کنید ، با فشردن دکمه ی START و MODE را استفاده کنید ، با دکمه ی ON/OFF عدد ذخیره شده به گزینه A.٢ERO می رود .
  پارامتر A.٢ERO :
مخفف AUTO ZERO ON بوده و تعیین می نماید که آیا صفر شدن خودکار وزن در زمان روشن شدن اولیه دستگاه فعال باشد یا غیر فعال باشد ، برای وارد شدن به آن دکمه ی ON/OFF  را انتخاب نمایید ، مقدار وارد نمودن ON فعال یا OFF غیر فعال باشد ، در حالت پیش فرض مقدار آن ON است به این معنی که صفر شدن خودکار وزن در زمان روشن شدن اولیه دستگاه فعال باشد ، برای تغییر آن از دکمه START استفاده کنید ، در این حالت سیستم OFF را نمایش می دهد به این معنی که غیر فعال است ، در صورت تغییر آن کلید ON/OFF را بزنید تا گزینه ذخیره گردد و وارد قسمت ٢ERO.T شود ، اگر از تغییر یا ذخیره ی اطلاعات منصرف شده اید با کلید CLERAR از آن خارج شوید ، ترازو پس از نمایش پیغام CANCEL وارد قسمت ٢ERO.T می شود ، اگر از تغییر یا ذخیره اطلاعات منصرف شده اید با کلید CLEAR از آن خارج شوید ، ترازو پس از نمایش پیغام CANCEL وارد قسمت ٢ER٠.T می شود .
   پارامتر ٢ERO.T :
مخفف ZERO TRACKING بوده و تعیین می نماید در زمان توزین عادی تا چه مقدار نوسان وزن در نقطه صفر حذف گردد ، برای وارد شدن به آن کلید ON/OFF را انتخاب نمایید ، مقدار آن می تواند یکی از حالتهای NONE غیر فعال ، ٠.٥ DLU یه میزان نصف دقت دستگاه یا ١.٠ DLU به میزان دقت دستگاه باشد ، در حالت پیش فرض مقدار آن ٠.٥ DLU است به این معنی که تا نصف دقت دستگاه بطور خود کار صفر می شود ، با زدن کلید START گزینه ی مورد نظر خود را انتخاب نمایید ، پس از انتخاب حالت مورد نظر کلید ON/OFF را بزنید تا گزینه ذخیره گردد و وارد قسمت ٠.RAN٠E شود ، اگر از تغییر یا ذخیره ی اطلاعات منصرف شده اید با دکمه ی CLEAR از آن خارج شوید ، ترازو پس از نمایش پیغام CANCELL وارد قسمت ٠.RAN٠E می شود .
 پارامتر CALIB ( کالیبراسیون ) :
مخفف CALIBRATION بوده و مراحل کالیبراسیون را شامل می شود .
            انتخاب تعداد ضرایب کالیبراسیون : ترازوی دیجیتال صنعتی پیغام FACT.NO و پس از آن XFACT را نمایش می دهد که در آن X تعداد ضرایب کالیبره است ، ضرایب کالیبراسیون می تواند ١ ، ٢ یا ٣ باشد ، برای تغییر آن از کلید START استفاده کنید ، پس از تنظیم آن کلید ON/OFF را انتخاب نمایید .
    ذخیره ی صفر کالیبراسیون :
ترازوی دیجیتالی پیغام ٢ERO را نمایش می دهد ، در این حالت کفه ی ترازو را خالی کرده کلید ON/OFF را انتخاب کنید .
 ضریب اول کالیبراسیون : ترازو پیغام CALIBP. I را به نمایش در می آورد ، دستگاه وزن کالیبراسیون را در حالیکه عدد سمت چپ آن چشمک می زند نمایش می دهد ، جهت اصلاح عدد که به صورت ٦ رقمی است هر رقم را با دکمه ی START تغییر می دهد ، با دکمه ی MODE به رقم بعد بروید و در آخر با کلید ON/OFF عدد را ذخیره نمایید ، ترازو ابتدا پیغام PUT.I را نمایش می دهد و پس از آن وارد حالت نمایش وزن می گردد ، وزن معادل وزن کالیبران را روی کفه ی ترازو قرار دهید و دکمه ی ON/OFF را اجرا نمایید ، پس از اصلاح وزن برای رفتن به بخش بعد کلید TARE را انتخاب کنید .
ضریب دوم کالیبراسیون :
 اگر کالیبراسیون را ٢ یا ٣ ضریبه انتخاب کرده باشید ، ترازو پیغام CAL IBP.٢ را نمایش می دهد ، ترازو وزن کالیبراسیون را در حالیکه عدد سمت چپ آن چشمک می زند نمایش می دهد ، جهت اصلاح عدد که به صورت ٦ رقمی است هر رقم را با دکمه ی START تغییر دهید و با کلید MODE به رقم بعد بروید و در نهاید با دکمه ی ON/OFF عدد را ذخیره نمایید ، ترازو ابتدا پیغام PTT.٢ را نمایش می دهد و پس از آن وارد حالت نمایش وزن می گردد ، وزن معادل وزن کالیبران را روی کفه قرار دهید و کلید ON/OFF را بزنید ، دستگاه بر روی نمایشگر ----- را به نمایش در می آورد و وزن را با ضریب کالیبره جدید تصحیح می کند که باید برابر با وزن کالیبراسیون شود ، اگر وزن اختلاف دارد کلید ON/OFF را مجددا اجرا نمایید ، پس از اصلاح وزن برای رفتن به بخش بعد کلید TARE را انتخاب نمایید .

  ضریب سوم کالیبراسیون :

 اگر کالیبراسیون را ٣ ضریبه انتخاب کرده باشید ، ترازو پیغام CALIBP. ٣ را نمایش می دهد ، دستگاه وزن کالیبراسیون را در حالیکه عدد سمت چپ آن چشمک می زند نمایش می دهد ، برای اصلاح عدد که به صورت ٦ رقمی است هر رقم را با کلید START تغییر دهید ، با دکمه ی MODE به رقم بعد بروید و در نهایت با دکمه ی ON/OFF عدد را ذخیره نمایید ، ترازو ابتدا پیغام PUT.٣ را نمایش می دهد و پس از آن وارد حالت نمایش وزن می گردد ، وزن معادل وزن کالیبران را روی کفه قرار دهید و کلید ON/OFF را بزنید ، ترازو ----- را نمایش می دهد و وزن را با ضریب کالیبره جدید تصحیح می کند که باید برابر با وزن کالیبراسیون شود ، اگر وزن اختلاف دارد کلید ON/OFF را مجددا اجرا نمایید ، پس از اصلاح وزن برای رفتن به بخش بعد دکمه ی TARE را اجرا نمایید .
  ذخیره ی کالیبراسیون :
 تا این مرحله هنوز ضریبهای کالیبراسیون جدید ثبت نشده است و ترازو با نمایش SAVE٢ از شما می خواهد که ثبت کالیبراسیون را تایید نمایید ، در این حالت با فشردن کلید ON/OFF ترازو پیام SAVE را به نمایش در آورده و دکمه اطلاعات کالیبراسیون ثبت می شود ، چنانچه نمی خواهید این اطلاعات ثبت شوند دکمه ی CLEAR را انتخاب و در این حالت ترازو با نمایش پیغام CANCEL عدم ثبت اطلاعات را نمایش می دهد ، ترازو مجددا به منوی اصلی و گزینه ی CAL IB باز می گردد.

PER IPH ( رله ی قطع کن ترازوی دیجیتال ) :
مخفف peripheral بوده و بخش امکانات جانبی را که رله ی قطع کن است شامل می گردد و در آن تعداد رله های ترازو نتصل به سیستم تعیین می گردد : ترازو پیغام relno و از آن xrel را نمایش می دهد ، که در آن x تعداد رله های قطع کن وصل شده به ترازوی دیجیتال است ، تعداد رله را می توان ٠ ، ١ ، ٢ ، ٣ یا ٤ باشد ، برای تغییر آن از دکمه ی start استفاده نمایید ، پس از تنظیم آن دکمه ی on/off را اجرا نمایید ، ترازو end را به نمایش در آورده و به منو اصلی و گزینه ی per iph باز می گردد .
    تنظیمات خدمات ترازو :
 ( نمایش عدد adc ( لودسل ) تقسیم بر ١٠٠ ) : کفه ترازوی دیجیتالی را خالی نمایید ، ترازو را خاموش و روشن نمایید ، دکمه ی tare و سپس عدد adc را اجرا کنید ، ( حالت full segment نمایشگر به مفهوم روشن بوده تمام segment های نمایشگر ) : ترازو را خاموش نمایید ، دکمه ی on/off را انتخاب نمایید ، تمام segment دستگاه و point روشن می گردد ، ترازو پیغام pand را به نمایش در آورده و سپس شروع به شمارش معکوس از ١ تا ٩ نموده و پس از نمایش پیغام ready و در نهایت وارد مد نمایش وزن ...,. می شود . ( نمایش نام نرم افزار ) : ترازو را خاموش و روشن نماید ، دکمه ی start را انتخاب نماید ، ترازو پیغام select را نمایش می دهد ، دکمه ی start را انتخاب نمایید و ترازو عبارت pro٠ و سپس نام نرم افزار نمایش می دهد ، برای رفتن به حالت توزین کلید on/off را انتخاب نمایید ، ترازو وارد شمارش معکوس می شود . ( نمایش ظرفیت و دقت ترازو ) : ترازو را خاموش و روشن نمایید ، دکمه ی start را اجرا نمایید ، ترازو select را نمایش می دهد ، دکمه ی print را بزنید ، اگر ترازوی صنعتی پند تک زینه ای باشد cap را نمایش می دهد ، پس از آن ظرفیت انتخابی را نمایش می دهد ، سپس dlu را نمایش می دهد ، پس از آن دقت انتخابی را نمایش می دهد ، ولی اگر دستگاه دو زینه ای باشد ابتدا cap١ و ظرفیت زینه اول را نمایش می دهد ، سپس dlul و دقت زینه اول را نمایش می دهد ، پس از آن cap٢ و ظرفیت زینه دوم را نمایش می دهد ، و در نهایت dlu٢ و دقت زینه دوم را نمایش می دهد ، جهت رفتن به حالت توزین دکمه ی on/off را انتخاب نمایید و ترازو وارد شمارش معکوس می گردد .
    تنظیمات مشتری :
 ( تغییر حالت عملکرد رله ی قطع کن ترازو ) : ترازو را خاموش و روشن نمایید ، و دکمه ی mode را انتخاب نمایید ، چناچه تعداد رله های خروجی صفر باشد بدون هیچ عملی شمارش معکوس را شروع می نماید ، چنانچه تعداد رله های خروجی صفر نباشد حالت عملکرد تغییر می نماید ، اگر حالت عملکرد رله ها تغییر می کند ، اگر حالت عملکرد رله ها دستی شود ، دستگاه scale و پس از آن manal را نمایش م یدهد و مشخص می کند که حالت رله ها دستی می باشد ، اگر حالت عملکرد رله ها خودکار شد و دستگاه scale و پس از ان auto را نمایش می دهد و مشخص می گردد که حالت رله ها خودکار می باشد ، ترازو وارد شمارش معکوس می گردد . ( انتخاب چاپگر ) : ترازو را روشن کنید و دکمه ی print را انتخاب نمایید ، ترازو پیغام printer را نمایش می دهد ، سپس پرینتر ها را به صورت l٩٣٠٠ و stp ١٠٢ پیاپی نمایش می دهد ، در زمان نمایش پرینتر مورد نظر دکمه ی print را بزنید ، ترازو پیغام end را نمایش می دهد یعنی پرینتر انتخاب شده است ، ترازوی دیجیتال وارد شمارش معکوس می شود ، ( تنظیم تاریخ و ساعت ) : ترازو را خاموش و روشن نمایید ، دکمه ی clear را انتخاب نمایید ، ترازوی صنعتی وارد setup شده و پس از آن clock را نمایش می دهد ، سپس زمان را در حالی که ساعت آن در حال چشمک زدن است و دقیقه ثابت است نمایش می دهد ، کلید start را انتخاب نمایید ، با هر بار زدن دکمه ی start عدد ساعت یکی افزایش میابد تا به ٢٣ برسد بعد از آن با زدن مجدد دکمه ی start مقدار آن صفر می شود ، ساعت را تنظیم کنید و سپس کلید tare را انتخاب نمایید ، ساعت ثابت می شود یعنی مقدار آن ثبت شده است و دقیقه شروع به چشمک زدن می کند ، کلید start عدد دقیقه یکی افزایش میابد تا به ٥٩ برسد بعد از آن با زدن مجدد دکمه start مقدار آن صفر می شود ، دقیقه را تنظیم نموده و سپس دکمه ی tare را بزنید ، دقیقه ثابت می شود یعنی مقدار آن ثبت شده است و تاریخ در حالی که ماه و روز آن ثابت است و سال آن در حال چشمک زدن است نمایش داده می شود ، دکمه ی start را انتخاب نمایید ، با هر بار زدن دکمه ی start عدد سال یکی افزایش می یابد تا به ٩٩ برسد بعد از آن با زدن مجدد دکمه ی start مقدار آن ١ می شود ، سال را تنظیم کنید و سپس tare را اجرا نمایید ،  سال ثابت می گردد یعنی مقدار آن ثبت شده است و ماه شروع به چشمک زدن می نماید ، کلید start را انتخاب نمایید ، با هر بار زدن دکمه ی start عدد ماه یکی افزایش می یابد تا به ١٢ برسد بعد از آن با زدن مجدد کلید start مقدار آن ١ می شود ، ماه را تنظیم کنید و سپس کلید tare را اجرا نمایید ، ماه ثابت می شود یعنی مقدار آن ثبت شده و روز شروع به چشمک زدن می کند ، دکمه ی strat را بزنید ، با هر زدن دکمه ی start عدد روز یکی افزایش می یابد تا به ٣١ برسد بعد از آن با زدن مجدد دکمه ی start مقدار آن ١ می شود و قابل ذکر است باید ٣٠ یا ٣١ روزه بودن ماه ، ٢٩ روزه بودن اسفند و یا سالهای کبیسه را مد نظر داشت ، روز را تنظیم نموده و سپس دکمه ی tare را انتخاب نمایید ، ترازو شروع به شمارش معکوس می نماید . ( تنظیم حد وزنی رله ی ترازو ) : ترازو را روشن نمایید ، پس از اتمام شمارش معکوس دکمه ی mode را انتخاب نمایید ، چنانچه تعداد رله های خروجی صفر باشد هیچ عملی انجام نمی گردد ، اگر تعداد رله های خروجی صفر نباشد ترازو پیغام rel ١ را نمایش می دهد ، سپس حد وزنی رله ی اول را در حالیکه اولین رقم سمت چپ آن چشمک می زند نشان می دهد ، حد وزنی رله اول را در حالیکه اولین رقم سمت چپ آن چشمک می زند نشان می دهد ، حد وزنی نشان داده شده برای اولین با معادل ظرفیت است ولی اگر قبلا تعیین شده باشد عدد قبلی را نمایش می دهد ، با هر بار زدن دکمه ی start رقم چشمک زن یکی افزایش می یابد ولی عدد کل هرگز از ظرفیت بیشتر نمی شود ، باید توجه داشته باشید که حد وزنی اول باید از حد وزنی دوم کمتر باشد ، حد وزنی دوم از حد وزنی سوم کمتر باشد ، حد وزنی سوم از حد وزنی چهارم کمتر باشد و حد وزنی چهارم حداکثر برابر ظرفیت باشد ، رقم چشمک زن را تنظیم کنید و کلید mode را انتخاب کنید این رقم ثابت می شود و رقم بعدی شروع به چشمک زدن می نماید ، با هر بار زدن کلید start رقم چشمک زن یکی افزایش می یابد ولی عدد کل هرگز از ظرفیت بیشتر نمی شود ، با هر بار زدن دکمه mode رقم چشمک زن ثابت می شود و رقم بعدی شروع به چشمک زدن می کند ، وقتی آخرین رقم سمت راست ثابت می گردد ، اولین رقم سمت چپ آن شروع به چشمک زدن می نماید ، پس از تنظیم حد وزنی اول کلید on/off را انتخاب نمایید ، ترازو پند پیغام save را نمایش می دهد ، اگر تعداد رله ها ٢ یا بیشتر باشد ، سپس با نمایش rel ٢ آماده تنظیم حد وزنی دوم می شود ، سپس حد وزنی رله دوم را در حالیکه اولین رقم سمت چپ آن چشمک می زند نشان می دهد ، حد وزنی نشان داده شده برای اولین بار معادل ظرفیت است ولی اگر قبلا تعیین شده باشد عدد قبلی را نمایش می دهد ، پس از تنظیم حد وزنی دوم مانند حد وزنی اول کلید on/off را بزنید ، ترازو پیغام save را نمایش می دهد ، اگر تعداد رله ها ٣ یا بیشتر باشد ، با نمایش rel ٣ آماده تنظیم حد وزنی سوم می شود ، سپس حد وزنی رله سوم را در حالیکه اولین رقم سمت چپ آن چشمک می زند نشان می دهد ، حد وزنی نشان داده شده برای اولین بار معادل ظرفیت است ولی اگر قبلا تعیین شده باشد عدد قبلی را نمایش می دهد ، پس از تنظیم حد وزنی سوم مانند حد وزنی اول کلید on/off را بزنید ، ترازو پیغام save را نمایش می دهد ، اگر تعداد رله ها ٤ باشد ، با نمایش rel ٤ آماده تنظیم حد وزنی چهارم می شود ، سپس حد وزنی رله ی چهارم را در حالیکه اولین رقم سمت چپ آن چشمک می زند نشان می دهد ، حد وزنی نشان داده شده برای اولین بار معادل ظرفیت است ولی اگر قبلا تعیین شده باشد عدد قبلی را نمایش می دهد ، پس از تنظیم حد وزنی چهارم مانند حد وزنی اول کلید on/off را بزنید ، ترازو پیغام save را نمایش می دهد ، سپس با نمایش tare آماده تنظیم حد وزنی فعال شدن مجدد رله ها در حالت auto می گردد ، سپس حد وزنی فعال شدن مجدد رله ها را در حالیکه اولین رقم سمت چپ آن چشمک می زند نشان می دهد ، حد وزنی نشان داده شده برای اولین بار معادل ظرفیت است ولی اگر قبلا تعیین شده باشد عدد قبلی را نمایش می دهد ، باید توجه داشته باشید که حد وزنی فعال شدن مجدد رله ها وزن کوچکی است که در صورت استفاده از رله ها در حالت خودکار در صورتی که وزنی کوچکتر یا مساوی حد وزنی فعال شدن مجدد ، روی کفه ی ترازو باشد همه رله های قطع کن ترازو فعال می شوند ولی اگر وزن روی کفه ی ترازو بزرگتر باشد رله ها فعال نمی شوند ، پس از تنظیم حد وزنی فعال شدن مجدد رله ی ترازو کلید on/off را نمایش می دهد ، ترازو پیغام save را نمایش می دهد ، ترازو به حالت توزین باز می گردد .
    حالت power saver در زمان استفاده از باتری ترازو : ترازو را به برق وصل نمایید ، برق ترازو را بکشید تا با باتری کار کند ، میزان نور نمایشگر پس از مدت ٤٥ ثانیه کم می شود ، وزن روی کفه ی ترازو را به میزان حداقل ١٠٠ گرم تغییر می کند ، نور نمایشگر به حالت عادی خود باز می گردد ، مجددا وزن را تغییر ندهید تا نمایشگر ترازو پس از ٤٥ ثانیه کم نور شود ، یکی از دکمه ها را انتخاب نمایید ، نور نمایشگر به حالت عادی خود باز می گردد .

با رعایت توضیحات فوق به راحتی می توانید ترازوی صنعتی را به رله ی قطع کن نصب نمایید ، تعداد رله های نیز قابل انتخاب می باشد ، انتخاب ترازو با رله های قطع کن برای تنظیم ترازوی دیجیتالی بر اساس وزن های مورد نظر می باشد .



چهار شنبه 23 دی 1394برچسب:, :: 15:42 ::  نويسنده : مینا نیکنام

در قسمتی از فروشگاه ها مواد وزنی وجود دارد که حاوی بارکد کالا نمی باشند و پس از توزین قیمت آنها تعیین می گردد ، برای اینکه اطلاعات این مواد وزنی به گزارش فروش آنها به سیستم کامپیوتر ( صندوق فروشگاهی - سیستم پوز ) انتقال یابد نیازبه ترازو دیجیتالی است که برای هر یک از کالا های توزین شده توان تولید بارکد واقعی را داشته باشد ، ترازو که قابلیت تولید بارکد واقعی را داشته باشد به ترازوی دیجیتال بارکد زن یا بارکد پرینتر معرفی می گردد ، ترازوی بارکد پرینتر برای هر کالای توزین شده بارکد حاوی نام کالا ، قیمت و وزن را ایجاد می نماید که با هر بارکد خوان استاندارد و نرم افزار حسابداری و فروشگاهی قابل اسکن و دریافت اطلاعات می باشد ، پس از تولید فاکتور برای کالای وزنی و ایجاد بارکد توسط ترازو، صندوقدار با اسکن بارکد تولید شده توسط ترازو محک مدل BR15000 می تواند دریافت اطلاعات نموده و گزارش فروش ترازوی دیجیتال را داخل سیستم ذخیره و فاکتور اصلی را برای مشتری صادر نماید ترازوی دیجیتالی ذکر شده قابلیت ویژه ی دیگری دارد که امکان اتصال ترازو به سیستم بارکد خوان می باشد ، ترازو امکان ارتباط با بارکد خوان را داشته و می توان از دستگاه علاوه بر خاصیت توزین بعنوان صندوق فروش نیز استفاده نمود .

ترازوی دیجیتال بارکد زن محک مدل BR15000

امکان اتصال ترازو به بارکد خوان ps2 : ترازو قابلیت اتصال به بارکد خوان با پورت ارتباطی ps2 را دارد ، از این طریق می توان از ترازو به عنوان صندوق فروشگاهی نیز استفاده نمود .

چاپ بارکد کالای فروخته شده : بارکد تولید شده در ترازوی محک دارای استاندارد EAN13 بوده و از 13 رقم شامل 12 رقم ارقام اصلی بارکد و رقم 13 کنترلی CHECK DIGIT است .

چاپ بارکد : طریقه تولید بارکد واقعی در ترازوی محک به روش زیر می باشد و می توان برای قلم کالای فروخته شده بارکدی مختص خود کالا با اطلاعات وزن و قیمت تولید نمود ، کلید تظیم انتخاب می گردد ، سپس کلید ق یا 26 انتخاب شده و پیام بارکد barcode به نمایش در می آید که از طریق کلید up و down حالت تولید بارکد را on یا off به حالت فعال یا غیر فعال قرار داد .

بارکد مشخصات هر قلم کالای فروخته شده شامل اطلاعات زیر می باشد :

5 رقم 5 رقم 2 رقم
وزن یا تعداد کد کالا
کد نوع قیمت واحد نوع کالا
20 حافظه کالا کالای وزنی
21 حافظه کالا کالای تعدادی ( غیر وزنی )

بارکد مشخصات برای کالا هایی که قیمت آنها به صورت دستی توسط کلید ارقام تنظیم می گردد ، شامل جدول زیر می گردد :

5 رقم 5 رقم 2 رقم
وزن یا تعداد کد کالا
کد نوع قیمت واحد نوع کالا
20 حافظه کالا کالای وزنی
21 حافظه کالا کالای تعدادی ( غیر وزنی )

اگر در حافظه ی مورد نظر بارکد کالا معرفی شده است  پس از چاپ بارکد سطر ، بارکد کالا نیز چاپ می گردد .

ثبت مشخصات کالا در حافظه ی ترازوی دیجیتال مدل BR15000( نام کالا - نوع کالا - بارکد کالا - قیمت واحد کالا )

روش اول جهت ثبت مشخصات : 1 - کلید صفحه را فشار داده و با استفاده از up و down صفحه ی مورد نظر را انتخاب نموده و مجدد کلید صفحه را فشار دهید ، 2 - سپس کلید تنظیم و ک را ...

3 - اگر نوع کالا تعدادی و غیر وزنی بوده کلید up را فشرده در این صورت پیام type number ظاهر می گردد ، یکی از کلید های حافظه را انتخاب نمایید .

4 - یکی از کلید ها را انتخاب نمایید ... ، 5 - با استفاده از دکمه های الفبا نام را وارد نمایید در این قسمت می توانید بارکد کالا را نیز در حافظه ی ترازوی دیجیتال ثبت نمایید .

6 - دکمه ی تنظیم را انتخاب نموده و با استفاده از دکمه ی ارقام قیمت واحد را ثبت نمایید .

روش دوم با استفاده دستگاه بارکد خوان مدل 15000BR می باشد : در این حالت نیازی به انتخاب کالا در حافظه ی ترازو نمی باشد ، با اسکن شدن بارکد توسط بارکد خوان ، ترازو دیجیتالی به صورت کاملا خودکار اولین حافظه ی خالی را یافته و و اطلاعات کالا را ثبت می نماید ، برای اجرای این بارکد کالا باید توسط بارکد خوان اسکن گردد .

1 - دکمه ی تنظیم و ک را فشار دهید تا ترازو در وضعیت دریافت نام کالا قرار گیرد ، 2 - زمانی که نوع کالا غیر وزنی و تعدادی است ، دکمه UP را انتخاب نمایید در این حالت بر روی نمایشگر ترازوی دیجیتال type number به نمایش در می آید ، 3 - توسط بارکد خوان بارکد کالا را اسکن نمایید ، 4 - دکمه ی تنظیم را انتخاب نمده و با استفاده از دکمه های ارقام قیمت واحد را وارد نمایید ، 6 - در آخر دکمه ی تنظیم را انتخاب نمایید .

حذف بارکد کالا از قسمت حافظه ی ترازو : 1 - دکمه ی صفحه را انتخاب نمایید و با استفاده از دکمه های up و down صفحه را انتخاب نموده و مجددا دکمه صفحه را فشار دهید ، 2 - دکمه ی تنظیم و حرف ک را انتخاب نموده تا ترازو دیجیتالی در حالت دریافت نام کالا قرار گیرد ، 3 - دکمه ی حذف را اجرا نمایید ، 4 - یکی از کلید های 1 تا 35 را انتخاب و حافظه ی کالای مورد نظر را اجرا نمایید .

دسترسی به قسمت قیمت کالا توسط سیستم بارکد خوان : اگر بارکد کالایی در قسمت حافظه ی ترازو دیجیتالی ثبت گردیده نیازی به انتخاب حافظه نمی باشد و به راحتی توسط بارکد خوان ، قیمت کالا به نمایش در می آید برای این امر بارکد کالا با دستگاه بارکد خوان قرائت می گردد .

امکان چاپ بارکد توسط ترازوی محک : ابتدا باید توسط کیبرد ترازو ارقام یک بارکد مشخص سپس بارکد چاپ گردد ، زمانی که جهت تعریف بارکد یک کالا در حافظه ی ترازوی دیجیتالی ، بارکد در دسترس نمی باشد ، می توان با استفاده از منو بارکد را با ثبت ارقام آن چاپ نمود ، سپس در زمانی که در منو تعریف حافظه قرار داریم بارکد توسط بارکد خوان اسکن می گردد .

1 - دکمه ی تنظیم و ب را انتخاب نمایید تا ترازوی محک 15000BR در حالت تنظیم و چاپ بارکد قرار گیرد ، در زمان ورود به منو پیام enter barcode ظاهر می گردد ، 2 - ارقام بارکد را از چپ به راست وارد نمایید ، 3  در این قسمت 12 رقم اصلی بارکد بدون check digit  بر اساس استاندارد ean13 را می توان توسط دکمه های ارقام وارد نمود ، سیزدهمین رقم ، کنترلی check digit بوده که نیازی به ثبت آن نیست ، 3 - با فشردن دکمه ی چاپ بارکد چاپ می گردد . ( از دکمه ی ac برای پاک نمودن بارکد و ثبت مجدد آن استفاده نمایید .)

حافظه های کالا در ترازو : تعداد صفحه های حافظه ی کالا از ده صفحه به 29 صفحه افزایش می یابد و به عبارت دیگر تعداد حافظه از 350 تا 1015 ارتقاء می یابد .



چهار شنبه 23 دی 1394برچسب:, :: 15:41 ::  نويسنده : مینا نیکنام

به منظور توزین مواد با حجم سنگین توسط مهندسان ایرانی کارخانه ی محک طراحی و تولید شده است توزین از طریق این نوع باسکول به واسطه ی کامیون و ماشین های حمل بار صورت می پذیرد .

باسکول جاده ای معرفی شده دارای بدنه ی بسیار مقاوم می باشد که از لودسل ها در برابر ضربه و فشارهای وارده محافظت می نماید همچنین عدم دخالت عوامل محیطی مانند سرما و گرما به باسکول از قابلیت های دستگاه می باشد .

نصب باسکول10 تنی با در نظر گرفتن اجرای فونداسیون تا 3 روز به طول می انجامد .

باسکول دیجیتال را از نمایندگی فروش باسکول خریداری نمایید تا از استاندارد و گارانتی محصول اطمینان خاطر را کسب نمایید .



چهار شنبه 23 دی 1394برچسب:, :: 15:40 ::  نويسنده : مینا نیکنام

ساخت کارخانه ی توزین الکتریک می باشد  باسکول 10 تنی معرفی شده که دارای قابلیت تنظیم ارتفاع زمان نصب ، قابل حمل بودن فونداسیون و پلاتفرم ، عدم تاثیرات محیطی از قبیل سرما و گرما بر عملکردباسکول است دارای استاندارد های بین المللی و خدمات پس از فروش فوق العاده می باشد .

زمان نصب این نوع باسکول با در نظر گرفتن اجرای فونداسیون و مقدار کمی گود برداری تا 3 روز به طول می انجامد و در تمام مراحل نصب کارشناسان ناظر در محل حضور به عمل آورده و بر اجرای صحیح مراحل نصب نظارت کامل را به عمل می آورند .




چهار شنبه 9 دی 1394برچسب:, :: 9:53 ::  نويسنده : مینا نیکنام

مناسب جهت استفاده در دامداری برای توزین دقیق و اصولی دام می باشد و دام با وارد شدن از درب ورودی بر روی کفه ی توزین رفته و پس از توزین از قسمت درب خروجی باسکول خارج می گردد.
ظرفیت :
١٠٠٠ کیلو گرم

دقت در توزین :
٢٠٠ گرم
دارای شمارشگر داخلی
دارای حافظ توزین با درب ورودی و خروجی جهت حیوان
نرده و حفاظ توزین ١٨٠ سانتی متر
نمایشگرباسکول دامکش متحرک با فاصله از کفه ی توزین
نمایشگر باسکول صنعتی به صورت ایستاده و قرار گرفته بر روی پایه ی متحرک
بدنه ی باسکول بی نظیر به صورت کاملا فلزی با مقاوت بسیار بالا
قابلیت اتصال باسکول دیجیتال به پرینتر جانبی
چاپ فارسی توسط نمایشگر پرینتر دار
باسکول دامداری دارای چهار لودسل
امکان محاسبه ی مبلغ و قیمت در صورت سه نمایشگر بودن باسکول
١٢ ماه گارانتی
شماره تماس :٠٢١٦١٢٣


چهار شنبه 9 دی 1394برچسب:, :: 9:52 ::  نويسنده : مینا نیکنام

یکی از بهترین باسکول های دیجیتال دامکش می باشد ، در صورت درخواست باسکول قابلیت اتصال به چاپگر و گزارش گیری توزین را دارد.

ظرفیت :
 
١٥٠٠ کیلو گرم
دقت در توزین :
 
٢٠٠ گرم

نوع کاربری :
باسکول دامداری
     امکان انتخاب باسکول در مدل نمایشگر تک و یا سه
    امکان انتخاب باسکول دامکش در مدل پرینتر دار و بدون پرینتر
    امکان محاسبه ی قیمت و مبلغ کل مواد در صورت سه نمایشگر بوده باسکول صنعتی
    امکان انتخاب باسکول دیجیتال در مدل نمایشگر دو طرفه و یک طرفه
    نرده ی محافظ دام در تمام بدنه ی باسکول صنعتی دام کش
    طول نرده ی محافظه دام ١٨٠ سانتی متر
    دارای درب ورودی و خروجی دام
    نمایشگر باسکول به صورت متحرک و مجزا از بدنه دستگاه
    ارتباط نمایشگر و کفه توزین از طریق کابل ٨ متر



چهار شنبه 9 دی 1394برچسب:, :: 9:52 ::  نويسنده : مینا نیکنام
ترازو ساخت و تولید شده توسط کارخانه ی توزین صدر ساخت ایران می باشد که جنس بدنه ی ترازو از فلز می باشد .
نوع کاربری :
ترازو فروشگاهی
    تولید و اجرای بارکد واقعی بر روی فاکتور
    تولید بارکد واقعی تجمعی و تکی جهت هر کالا
    ترازو دارای چاپگر داخلی بر روی رول ٥٤ و ٥٧ میلیمتری
  دقت:
  دارای دقت ٢ گرم در ظرفیت ٦٠ کیلو گرم
   نمایشگر :
 دارای نمایشگر led red نمایشگر lcd
    جهت نمایش تایپ فارسی
    دارای سینی تخت و لبه دار قابل انتخاب توسط مشتری
    سینی ترازو توزین صدر از جنس استیل ضد زنگ
    گزارش دهی فروش در سه حالت هفتگی ، ماهانه و روزانه
    قابل هماهنگ شدن ترازو با کامپیوتر و صندوق های فروشگاهی
    بدنه ی ترازو دیجیتال از جنس فلز
    دارای یک لودسل چهار پر
    وزین دقیق کالا و محاسبه ی قیمت کالا
    جمع چندین کالا
    تایپ فارسی توسط ترازو فروشگاهی
    قفل شدن ترازو به صورت خودکار پس از چند ماه پس از خرید
    پارسنگ دستی و الکترونیکی
   ثبت و نگه داری اقلام با قیمت ثابت
از جمله ویژگی های این ترازو است .




چهار شنبه 9 دی 1394برچسب:, :: 9:51 ::  نويسنده : مینا نیکنام

یک ترازوی دیجیتال با قابلیت تولید بارکد واقعی بر روی لیبل می باشد و در گروه ترازوی پرینتر دار بارکد زن قرار گرفته است .

نوع کاربری :
 
ترازو فروشگاهی
دقت :

 دقت ترازو دیجیتال ٥ گرم در توزین مواد تا ظرفیت ٣٠ کیلو گرم است
نمایشگر :
 دارای نمایشگر پارسنگ الکترونیکی
 ترازو دیجیتال دارای ١٢٦ کلید مستقیم حافظه و ٦٠٠٠ حافظه ی غیر مستقیم و قابلیت پرینت بر روی لیبل و رول حرارتی و سایز رول مصرفی ترازو ٥٧ میلیمتر می باشد و دارای منو و تایپ کاملا فارسی و ابعاد سینی توزین در ترازو دیجیتالی ٤٥ × ٣٣ سانتی متر می باشد و نمایشگر led واضح
امکان اتصال :
 امکان اتصال ترازو توزین صدر به صندوق برقی و بارکد خوان

 

/*/*/*/*/ */ *          شماره تماس :٠٢١٦١٢٣    *\*\*\*\*\*\


درباره وبلاگ

ترازو و باسکول ابزار دقیق اندازه گیری می باشند که امروزه در مفهوم بسیار گسترده در حال تولید و پیشرفت هستند دیجی اسکال مرکز عرضه خدمات و معرفی ترازو یا باسکول بر اساس شغل و نیاز شما می باشدشماره تماس : 66935377 -021 | 66919621 -021 برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد ترازو وباسکول و خدمات پس از فروش آن به سایت http://scale.ir//مراجعه نمایید
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان تراز ایران و آدرس tarazooandek-i.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت: